Searching
 
E-Mail:
Name
GreetingOur TownSelf-GovernmentUrban InstitutionsAdministrationGeneral Information
Mikro admin
Where am I? Beléptető
Mikro adminisztrációs felület.
Felhasználói feltételek és nyilatkozat:
A "mikro admin" szerkesztői felületen - a honlap üzemeltetője által megküldött felhasználói névvel és jelszóval belépve - közvetlenül szerkeszthető és publikálható az erre jogosultságot kapott móri civil szervezetek és vállalkozások bemutatkozása. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a szerkesztői felület használata és a publikálás során az alábbi feltételeket köteles betartani:

 • A tartalmak publikálása a honlap nyilvános felületén a hozzáférési és szerkesztési jogot kapott szervezet/vállalkozás részéről előzetes kontroll nélkül, online történik.
 • A szöveg és képszerkesztés során a felhasználó a "Szerkesztési útmutató"-ban leírtak szerint jár el, illetve az abban foglalt technikai szabályokat betartja.
 • Mór Város Önkormányzata által biztosított hozzáférési és szerkesztési jogosultság az ezzel rendelkező móri civil szervezet vagy vállalkozás adatainak, tevékenységének és céljainak bemutatásra terjedhet ki, tovább nem adható, illetve át nem ruházható.
 • A tartalmi szerkesztés és publikálás során nem megengedett a másokat sértő, a jó ízlésbe ütköző, továbbá jogszabály által tiltott tartalmak közzététele.
 • A honlap tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a feltételek megsértése esetén a felhasználó által közétett tartalmakat törölje, illetve a felhasználó hozzáférési jogát korlátozza.

  A felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználói név és jelszó használata (a "mikro admin" szerkesztői felületre történő belépés) egyben a leírt feltételek elfogadást is jelenteni.

  Login identifier
  Password


 •  
  Szerkesztői belépésWine Region Portal Imprint Links
  kepeslap Start Page Oklevél Facebook Magyar english deutsch mikro admin galeria polgarmester